Ja, ik ben er bij want mijn weggever moet nu ook maar eens online.

 

Met het invullen van je persoonlijke gegevens is je inschrijving definitief. Een week voor aanvang van de training zul je van mij de praktische details ontvangen.

Tot in ziens in Moordrecht, leuk dat je er bij bent!

  •  

    Met het verzenden van deze gegevens ga je akkoord met de
    Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar.

     

    Ik hou zelf ook niet van spam en ben dus zuinig op jouw gegevens.

Tijdens de training behandel ik eerst de theorie ten aanzien van een weggever en daarna gaan we praktisch aan de slag. Neem dus je laptop mee. Het enige dat je hoeft voor te bereiden is het zo concreet mogelijk formuleren van je ideale klant, inclusief pijnen en verlangens.  Een aantal dagen voor aanvang van de training ontvang je een email met de praktische details. Tot dan!

 

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven