YES!! WE GAAN HET SAMEN DOEN!!

Gefeliciteerd!!!

Ben je er klaar voor? Voor succes? Om 'middelmatig' achter je te laten? Om écht ondernemer te worden? Ik feliciteer je met je besluit. En weet dat ik er helemaal klaar voor ben om jou te helpen!

Praktische informatie

Reserveer tijd

Vanaf aanstaande maandag gaan we van start. Reserveer wekelijks minimaal een uur om de module te bekijken en een dagdeel voor de uitwerking.

Bepaal je doel

Ik vraag 12 weken commitment. 12 weken no excuses. Bepaal waarom je dit doet, wat is je doel. Dan hou je focus en kom je in actie!

Inlogcodes enz

Uiterlijk op zondag ontvang je de inlogcodes, etc. Dan kun je op maandag direct goed van start. Kom maar op met dat succes!

Ik 'zie' je op maandag!

In deze 12 weken zal ik al mijn waardevolle en bewezen tips met je delen die er voor zorgden dat ik op de juiste manier de basis voor mijn praktijk heb gelegd en succesvol werd. Ik laat niets achter, je krijgt mijn hele stappensysteem. Het is aan jou wat je daarmee gaat doen. Je hebt besloten om er écht voor te gaan. Hou daar deze 12 weken aan vast, blijf er bij, bekijk de modules en doe de acties. Dan is succes er ook voor jou.

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven