YES!! WE GAAN HET SAMEN DOEN!!

Super dat je meedoet met de uitgebreide (online plus offline) versie van mijn training Bouw een Bloeiende praktijk. We gaan op 18 december samen aan de slag. Je ontvangt een aantal dagen van tevoren een lijst met alle gegevens en details van de training, dat komt allemaal goed.

Ik snap dat het een heel eng besluit is, weet dat je er goed aan hebt gedaan. Ik deel nog wat getuigenissen met je:

Praktische informatie

Reserveer tijd

Vanaf 18 december gaan we van start. Reserveer wekelijks minimaal een uur om de module te bekijken en een dagdeel voor de uitwerking.

Bepaal je doel

Ik vraag een half jaar commitment. 6 maanden no excuses. Bepaal waarom je dit doet, wat is je doel. Dan hou je focus en kom je in actie!

Inlogcodes enz

Uiterlijk op zondag 17 december ontvang je de inlogcodes, etc. Dan kun je op 18 december direct goed van start. Kom maar op met dat succes!

Ik 'zie' je op 18 december!

In deze 6 maanden zal ik al mijn waardevolle en bewezen tips met je delen die er voor zorgden dat ik op de juiste manier de basis voor mijn praktijk heb gelegd en succesvol werd. Ik laat niets achter, je krijgt mijn hele stappensysteem. Het is aan jou wat je daarmee gaat doen. Je hebt besloten om er écht voor te gaan. Hou daar deze 6 maanden aan vast, blijf er bij, bekijk de modules en doe de acties. Dan is succes er ook voor jou.

 

Met ondernemende groet,

Veronique Prins – ondernemerscoach

Scroll naar boven