Business Boost Masterclass; Groei naar € 100.000,- zonder gedoe

Een gratis Masterclass voor iedereen die van een middelmatige 'wat ga ik deze maand weer eens doen om aan omzet te komen' business naar een 100K praktijk willen groeien.

Zonder in een burn out te raken of dat het je relatie kost. Tenzij je daar toch al niet gelukkig was natuurlijk, dan is het een bijkomende bonus. En het hoeft ook geen eeuwigheid te duren.

Dinsdag 16 januari van 20:00 - 21:30 uur, geen replay

Onlangs stond er een post op LinkedIn van een ondernemer die voor zichzelf ambitieuze doelen had gesteld en die helaas niet had gehaald. Vanzelfsprekend vond ik daar iets van maar waar ik nog meer wat van vond was van één van de reacties die ik onder haar post vond, zie de afbeelding:

Ik haalde 3 keer adem, probeerde tot 10 te tellen. Dat lukte overigens niet want bij 4 schreeuwde ik al naar mijn laptop; hou toch op met je getrut! Wat ik precies riep was overigens iets minder 'binnen de lijntjes' dan ik hier nu schrijf, maar je snapt hem.

 

via GIPHY

Toen ik weer adem kon halen en mijn hartslag weer wat lager was, ging ik even op zoek in mijn whatsapp (vandaar het geel gearceerde woord) en daar kwam ik deze tegen:

En deze:

En ook nog deze:

 

Oké, wie zegt dat € 10.000 per maand in het begin niet mogelijk is? Welke waarheid kies jij te geloven? Welke past het beste bij jouw ambitie? Die omzet is een keuze.

Je wordt het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt - Jim Rohn

In deze Masterclass leer ik je hoe je naar €100.000,- kan zonder gestress of burn out en ook niet pas na 57 jaar 

En nee, dit wordt geen vage shit waarvan je achteraf denkt 'dat was zonde van mijn tijd'. Ik ga niet 1,5 uur vertellen over mijn verre subtropische reizen, je moet het doen zonder een foto van mijn auto; ik ga je overladen met de kennis die ik had willen hebben toen ik had bedacht dat die €100.000,- toch wel een cool doel zou zijn.

Herken je dit?

  • Die €100.000,- omzet lijkt onbereikbaar. Je rekent wel eens, je maakt wel eens een opzet maar het lijkt dat je óf 692 uur per week moet werken óf dat je in jouw ogen belachelijke prijzen moet gaan vragen en beiden zijn niet echt jouw ding. De grote vraag is dan alleen; hoe dan wel? 
  • Soms zeg je heel dapper 'maar het is mij helemaal niet om het geld te doen' maar stiekem baal je dat je die muts die lang zo goed niet is als jij op Instagram weer hoort roepen dat ze weer ver over de €10.000,- heen is gegaan deze maand. En jij denkt alleen maar 'hoe dan?'. Oh ja, en ook wel iets minder aardigs richting haar........... Ja, wees maar gewoon eerlijk. Ik herken het namelijk
  • 'Hou op met je 100K', je vindt het ook maar een overdreven iets en belachelijk dat ze het zo noemen. Soms. Maar eigenlijk zou je wel graag lid willen zijn van die club die elkaar ook nog allemaal lijkt te kennen maar waarvoor jij nog geen uitnodiging hebt ontvangen 
  • Je checkt wel eens in bij collega's coaches met de vraag 'wat is jouw omzetdoel?' De bedragen die je dan hoort maken dat jij denkt 'Ben ik nou gek? Ben ik niet te ambitieus? Zal ik dan ook maar een lager doel stellen want anders vinden ze me misschien raar...'

Ik weet niet of je er wat aan hebt maar ik snap je. Ik heb zelf diezelfde frustratie gevoeld, ben door dezelfde twijfels gegaan. Ik ben hier niet om je vage beloftes te doen, maar om je concrete strategieën te geven. Tips te delen die ik graag had willen hebben waardoor ik nog sneller had kunnen groeien. Ik geloof in overvloed, dat we de wereld mooier kunnen maken als iedereen meer gaat verdienen. Dus waarom zou ik die tips voor mezelf houden?

En wie ben ik dan wel om daar iets over te roepen?

Als we het dan toch over frustraties hebben, die heb ik natuurlijk ook. In eerste instantie omdat mijn business maar niet leek te lukken (of iig niet snel genoeg). Dat is uiteindelijk goed gekomen. Waar ik me nu dan nog aan erger? Aan het feit dat ik wel eens uitspraken zie over 'ik leer je €100.000,- verdienen' en het enige wat ik dan denk is 'vriendin, als je eerst je eigen tips eens op ging volgen en bewijzen dat het werkt'.

Dus ik kan hier wel van alles roepen over hoe briljant ik ben en hoeveel mijn business aan omzet draait, maar dat kan iedereen wel zeggen, toch? Dus doe ik het anders.
Ik laat de feiten voor zich spreken. Hieronder het overzicht van een aantal jaren over mijn omzet- en winstontwikkeling. Inclusief een foto genomen op 22 november toen ik mijn '> 1 miljoen Euro' award in ontvangst mocht nemen van de IMU.

Dat zijn feiten. Aan de hand daarvan kun je bepalen of ik de persoon ben die jou hier dus wat over kan leren.

Waarbij je nog rekening moet houden met het volgende:

  • Als je het liefst een hobby wilt hebben of wars bent van excuses, dan vooral niet inschrijven. Dan is deze Masterclass  een bron van ergernis en weerstand op deze zondagmorgen en dat wil ik je niet aandoen
  • Ik ben altijd eerlijk en daarmee vaak niet aardig. Ik geef deze masterclass niet op om vrienden te maken maar om jou te helpen op weg naar succes. Ik ben direct, maak het ongelooflijk simpel (waardoor 60% van je excuses wegvallen) en sta bekend als 'liefdevol confronterend'. Ik doe graag aan verwachtingenmanagement..........
  • Ik ben geen perfectionist, verwacht geen gelikte presentatie, wel rete waardevolle kennis, goede tips voor meer omzet en een paar pijnlijke confrontaties. Het gaat mij om de waarde, niet om de vorm.

Denk je na deze uitnodiging 'ik geloof dat ik dat wel aandurf, kom maar door', klik dan even op de knop hieronder en dan ontvang je een mail en dan zie ik je graag zondag.

Scroll naar boven